Waterrecreatie visie Noord-Holland in visievormende fase

17 maart 2016

Gezien het belang van waterrecreatie in Noord-Holland is de provincie een visie waterrecreatie aan het opstellen. Met de opbrengst van de verkenning is in februari een start gemaakt met de visievormende fase. De maanden februari tot mei staan in het teken van keuzes maken, prioriteren en komen tot een breed gedragen visie. In deze periode worden diverse gesprekken gehouden en zijn ook bijeenkomsten georganiseerd. De ambtelijke conferentie van 16 maart tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show is druk bezocht. Deelnemers hebben in regionale en thematische workshops bijgedragen aan de visievorming. De aankomende tijd staat in het teken van het schrijven van de conceptvisie waterrecreatie. De bijeenkomst en presentatie van de conceptvisie vindt plaats op 27 mei a.s. in kasteel Radboud in Medemblik.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel