Belevingsonderzoek recreatievaart

11 mei 2016

Dit jaar zal in opdracht van Water Ontmoet Water een pilot uitgevoerd worden naar de wensen en meningen van de recreatievaarders. Dit gebeurt in samenwerking met diverse vaarwegbeheerders. Doel van het onderzoek is om kennis over de wensen en meningen van de recreatievaarders te achterhalen om zo de situatie op de vaarwegen te verbeteren.

Op dit moment is de werkgroep bezig om de opzet van het onderzoek te bepalen. Welke beheerders participeren in het onderzoek? wat is de scope? welke vragen worden meegenomen? Het plan is om in de periode juni – september het veldwerk te doen. Het eindrapport zal in het najaar van 2016 opgeleverd worden.

Wil je hier meer over weten, of heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Kim Hofhuis: Kim.Hofhuis@platformwow.nl.

 

WOW

Vorig artikel
Volgend artikel