Groot internationaal watersport en jachthavencongres: 17-19 november in RAI Amsterdam

08 juli 2016

Dit najaar vindt in de RAI het grootste internationale congres over jachthavenontwikkeling en watersport plaats: het ICOMIA World Marinas Conference. De internationale koepel ICOMIA en RAI organiseren het congres en HISWA Vereniging is gastheer. De inschrijvingen voor het congres zijn geopend met een aantrekkelijke vroegboek korting, lopend tot 1 augustus. Het thema van het internationale congres is ‘Future of marinas in a changing world’, ofwel hoe om te gaan in jachthavenland met de sterk veranderende marktomstandigheden, zowel economisch, technisch als aan de consumentenkant.

Het ICOMIA congres is het grootste internationale congres voor ontwikkelingen in jachthavenland en staat open voor havenmanagers, adviseurs, branche- en beroepsorganisaties en overheidsorganisaties. Het twee dagen durende congresprogramma in congrescentrum RAI Amsterdam biedt deelnemers de nieuwste inzichten in de laatste ontwikkelingen en technologieën voor havens en watersportindustrie. Meer dan 30 topsprekers, zowel vanuit de sector als van daarbuiten, geven inzicht in onderwerpen als havenontwikkeling, het toepassen van (internationale) regelgeving, financiering en innovaties. Er worden 300 internationale congresbezoekers verwacht. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om te netwerken in parallelsessies, paneldiscussies en interactieve matchmaking programma’s. Het congres vindt plaats op 17 en 18 november en wordt op zaterdag 19 november afgesloten met een marinas tour, een fieldtrip langs enkele grote Nederlandse jachthavens en het beste dat Nederland op waterstaatkundig gebied te bieden heeft.

Het complete programma en alle informatie over het congres staat op www.world-marinas-conference.com

IWMC 2016 footer

Vorig artikel
Volgend artikel