Platform Waterrecreatie Ledenvergadering

18 november 2016

Op 8 november jl. vond de ledenvergadering van het Platform Waterrecreatie plaats, ditmaal bij het hoofdkantoor van de KNRM.

Olaf Tompot van de KNRM startte de vergadering met een inspirerende presentatie over het groeiend belang van preventie voor de KNRM en de aanpak die KNRM daarvoor ontwikkelt als het gaat om de toenemende groep kitesurfers op het water. Kenmerkend voor de campagne is dat deze wordt ontwikkeld samen met de kitesurfers, op basis van een goed inzicht in het gedrag van deze doelgroep, en materiaal met zeer aansprekende beelden.

Daarnaast hebben de leden van het Platform besproken hoe het Platform zich komend jaar verder ontwikkeld, in samenwerking met stichting Waterrecreatie Nederland. Mede op basis van de kennis- en netwerkbijeenkomst die tijdens de HISWA te water is georganiseerd is gekeken welke thema’s van belang zijn voor verdere samenwerking in tussen de leden van het platform en op regionaal niveau. Ook zal in 2017 weer een bredere kennis- en netwerk bijeenkomst worden georganiseerd naast twee ledenvergaderingen.

 

logo_platform_waterrecreatie

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel