Lancering vaarroute Waterways Explorer BroekerVeiling

18 juli 2017

Op dinsdag 18 juli heeft in het museum BroekerVeiling, voorafgaand aan de veiling in het afmijnlokaal, de lancering van de digitale vaarroute Waterways Explorer Broeker Veiling plaatsgevonden. Tijdens het varen van de route, krijg je via je smartphone of tablet interessante informatie over het landschap, de gebouwen en cultuurhistorie van het gebied waar je langs vaart. De route is ontwikkeld in het kader van het Europese project EUWATHER met financiering vanuit JPI Cultural Heritage. De route is tot stand gekomen in samenwerking met de Nederlandse projectpartners Leiden Universiteit, Vrije Universiteit Amsterdam en stichting Waterrecreatie Nederland en in samenwerking met het museum en partijen in het gebied.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel