Waterrecreatie Nederland versterkt team met communicatieadviseur Sjoerd van der Helm

21 augustus 2017

Stichting Waterrecreatie Nederland heeft sinds 1 augustus communicatieprofessional Sjoerd van der Helm aan boord. In zijn nieuwe functie gaat hij onder meer ondersteuning bieden aan het project Varen doe je Samen! en de verdere positionering van de stichting.

“De komst van Sjoerd past in de lijn van een verdere professionalisering die Waterrecreatie Nederland heeft ingezet. Onze ambities kunnen we alleen waarmaken door de juiste partijen te bereiken, communicatie is daarin essentieel. Door een communicatieadviseur aan te trekken kunnen we onze communicatie verder verbeteren”, vertelt Marleen Maarleveld, directeur van Stichting Waterrecreatie.

Vol enthousiasme is Van der Helm begin augustus aan de slag gegaan: “Werken bij Waterrecreatie Nederland geeft mij de kans om mijn hobby met mijn baan te verenigen. Er is de afgelopen jaren al heel veel moois neergezet, aan mij nu de taak om dit verder uit te bouwen en de boodschap verder te versterken.” aldus Sjoerd.

Van der Helm heeft ruim tien jaar ervaring in communicatie. Hij begon zijn carrière bij een uitgeverij, waar hij verantwoordelijk was voor de digitalisering van verschillende vakbladen. De afgelopen jaren werkte hij als online specialist op de afdeling marketing en communicatie van de grootste technische groothandel van Nederland. Daarnaast heeft hij als zzp-er diverse communicatievraagstukken opgelost.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel