Voorzitterswissel bij Waterrecreatie Nederland

http://voorzitterswissel%20heeremans%20kraaijeveld
21 december 2017

 

Per 1 januari 2018 zal Marianne Heeremans starten als nieuwe voorzitter van Waterrecreatie Nederland. Heeremans volgt Arie Kraaijeveld op, die gedurende vier jaar voorzitter is geweest van de stichting.

Afscheid Arie Kraaijeveld

Tijdens de bestuursvergadering van Waterrecreatie Nederland op 13 december jongstleden nam Kraaijeveld afscheid, waarbij het bestuur hem dankte voor zijn bijdrage aan de succesvolle transitie van SRN naar Waterrecreatie Nederland. Daarnaast is zijn ruime ervaring, solide benadering van financiële zaken en zijn ondernemerskwaliteiten van grote waarde gebleken, aldus Bob Verburg, bestuurslid en voorzitter van de commissie van advies van Waterrecreatie Nederland. “We hebben genoten van jouw voorzitterschap en zullen je niet snel vergeten!”

Stevige basis

In zijn afscheidswoord keek Kraaijeveld tevreden terug: “Ik heb de samenwerking van de afgelopen jaren buitengewoon op prijs gesteld. Ik heb mijn ervaring mee kunnen nemen en met veel plezier samengewerkt met de mensen van het bureau. Er ligt een stabiele basis en er is draagvlak voor de toekomst. Ik wens de stichting en alle betrokkenen alle goeds.”

Nieuwe voorzitter

Marianne Heeremans is momenteel burgemeester van Heemstede, waar ze per januari 2018 mee stopt. Daarvoor was Heeremans vanaf 1997 vier jaar lang algemeen directeur FNV Vakcentrale. Vervolgens werkte ze enige tijd voor het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek en in 2002 werd ze gemeentesecretaris/algemeen directeur in Utrecht. Heeremans zal haar brede ervaring en interesse inzetten om de samenwerking tussen partijen te stimuleren.

Vorig artikel
Volgend artikel