Watersport goed vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs


http://welkom-op-het-water-stand-vakantiebeurs
12 januari 2018

 

De watersportcampagne Welkom op het water – powered by HISWA – is nog tot en met 14 januari aanwezig op de Vakantiebeurs. Doel van de aanwezigheid: vakantiebestemmingen in eigen land en het aanbod van waterrecreatie in Nederland onder de aandacht brengen. Zelf varen, Leren varen en Meevaren staan centraal. 

Motorjacht als eyecatcher

Welkom op het water valt op: een zeilboot, sloep en een groot motorjacht pronken in de stand. De ruim 10 meter grote Linssen Grand Sturdy 35.0 is van binnen en buiten te bezichtigen. Ook kunnen bezoekers op de stand ontdekken welke watersport bij ze past en arrangementen of vaarcursussen met Vakantiebeurskorting boeken.

Prijzen winnen

Dat is niet het enige: de stand biedt een overzicht van wat er op het water te beleven valt. Zeilcruises, suppen, zeilen, sloepvaren, zeilcursussen, snelvaren: het aanbod van waterrecreatie in Nederland is veelzijdig. Bezoekers kunnen ontdekken welke watersport bij ze past door de Watersportcheck te doen. Bij deelname maken ze kans op leuke prijzen, beschikbaar gesteld door verschillende HISWA-watersportbedrijven. 

Kidsroute Vakantiebeurs

Ook kinderen zijn welkom op het water. Via de Kidsroute vullen zij een paspoort door verschillende activiteiten te doen. Bij de stand van Welkom op het water kunnen ze op de foto in een echte sloep en de Watersportcheck doen. 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel