Inbreng gevraagd voor actualisatie Regionale Ambitiekaarten Noord-Holland

http://regionale-ambitiekaarten-update
29 maart 2018

Een belangrijk onderdeel van de Verkenningen en Visie Waterrecreatie Noord-Holland 2030 zijn de Regionale Ambitiekaarten. Deze kaarten geven inzicht in de ambities die leven onder de verschillende partijen. Op basis van deze ambitiekaarten zijn destijds in de Visie Waterrecreatie de Aquapunctuurpunten gedefinieerd. Dit zijn de kansen die voor een groter gebied en meerdere doelgroepen winst opleveren.

Actualiseren kaarten

Om de Regionale Ambitiekaarten bruikbaar te houden, worden deze nu geactualiseerd. Het actualiseren van de kaarten is geen doel op zich, maar geeft – ons allemaal – inzicht in de voortgang van projecten. Waar zit er energie bij lokale en regionale partijen? Welke nieuwe trends en ontwikkelingen doen zich voor? En, dient er een andere focus aangebracht te worden?

Uw inbreng

Voor de actualisatie hebben wij, net zoals bij de totstandkoming, uw inbreng nodig. Wij zijn benieuwd of u ambities heeft opgepakt en in gang heeft gezet. Of wellicht al heeft uitgevoerd. Ook is het natuurlijk mogelijk dat er in de afgelopen periode nieuwe ambities zijn bijgekomen, of van de kaart kunnen worden gehaald.

Bezoek de pagina van de Regionale Ambitiekaarten voor meer informatie over het aanleveren van informatie of ga direct naar het invulformulier.

Vorig artikel
Volgend artikel