35e editie HISWA te water succesvol: ‘Het klopte gewoon’

http://hiswa-te-water
10 september 2018

Van 5 tot en met 9 september was de Bataviahaven in Lelystad het toneel van de HISWA te water. De watersportbeurs beleefde zijn 35 editie op de nieuwe locatie aan het Markermeer.

Meer bezoekers

En met ruim 22.500 bezoekers was dat een succes. Hoewel de beurs dit jaar een dag korter was dan voorgaande jaren, mocht de organisatie dit jaar een paar honderd bezoekers begroeten. Directeur Arjen Rahusen is enthousiast: “Het is fantastisch om te zien dat alles wat wij met het team bedacht hebben zo mooi is samengekomen, het klopte gewoon. Ik ben dan ook enorm trots dat we deze eerste editie in Lelystad het concept goed hebben kunnen neerzetten.”

Nieuw concept

De ‘natte’ HISWA had als thema ‘I Love Watersport’ en dat concept kwam onder meer terug in de mogelijkheid om clinics bij te wonen en proefvaarten te doen vanuit de haven in Lelystad. Aan de steigers lagen meer boten dan voorgaande jaren, maar ook op de kades was het aanbod van exposanten gevarieerder. Bij de opening werden de winnaars van de HISWA Boot van het Jaar–verkiezing bekend gemaakt.

Positieve sfeer

Al met al resulteerde dat in een goede sfeer en positieve feedback van zowel de bezoekers als de exposanten. Een van de exposanten, Paul Hameeteman van Nova Yachting, beaamt dat: “Dit is hoe een botenshow moet zijn. De haven is prachtig ingevuld, het kan gewoon niet beter”. De ervaring op de stand van Varen doe je Samen! is eveneens positief.

Zonnige toekomst

Directeur Rahusen vervolgt: “Wij zien de toekomst hier in Lelystad dan ook zonnig tegemoet!” De 36e editie van de HISWA te water staat gepland van 4 tot en met 9 september 2019, wederom in de Bataviahaven in Lelystad.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel