‘Traditionele model jachthaven is aan het veranderen’

http://jachthaven-amsterdam
03 december 2018

Op 30 november kwamen op uitnodiging van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord verschillende jachthavenondernemers bij elkaar voor overleg en om kennis te delen. Een van de uitkomsten is de gezamenlijke overtuiging dat het model van de traditionele jachthaven moet en zal gaan veranderen.

Veranderende jachthaven

De aanleiding voor de bijeenkomst ‘Jachthavens boven Amsterdam’ was om te spreken over verbindende thema’s, zoals het veranderende vaargedrag, vermeende vergrijzing en de noodzaak voor duurzame oplossingen.

Al deze factoren leiden ertoe dat het traditionele model van de jachthaven aan verandering onderhevig is. Daarbij komt de nadruk veel meer op dagtochten en verblijfsrecreatie te liggen, zo was een van de conclusies.

Video-impressie

Watersport-TV was aanwezig bij de bijeenkomst en sprak met diverse watersportondernemers:

Vorig artikel
Volgend artikel