Rijkswaterstaat start ‘Tevredenheidsonderzoek Nederlandse Vaarwegen’

http://onderzoek-rws-vaarrecreatie-web
09 juli 2019

Rijkswaterstaat en de provincies zijn gestart met het ‘Tevredenheidsonderzoek Nederlandse Vaarwegen’, een onderzoek naar de mening van de recreatievaart over de Nederlandse vaarwegen. Het onderzoek loopt nog tot 1 oktober 2019.

Onderzoek

Met het onderzoek willen de vaarwegbeheerders in kaart brengen wat de recreatievaarders van de vaarwegen vinden. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om rust- en aanlegplaatsen, de bediening van sluizen en bruggen en de veiligheid op het water. Het onderzoek loopt nog tot 1 oktober 2019.

De enquêteurs gaan door het hele land op pad om ter plaatse enquêtes af te nemen. Ook delen ze op locaties flyers uit. Recreatievaarders kunnen daarmee op een eigen moment de enquête invullen.

Doe mee

U kunt ook meedoen. Geef uw mening door de enquête in te vullen via: dimensus.nl/wow

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel