Vacature: Waterrecreatie Nederland zoekt per direct een proactieve en representatieve office manager/management assistent

22 oktober 2019

Waterrecreatie Nederland zoekt per direct een proactieve en representatieve office manager/management assistent.

32 uur per week, salaris max. € 3.300 bruto per maand bij een voltijd dienstverband, standplaats Leusden

Waterrecreatie Nederland
Stichting Waterrecreatie Nederland zet zich in om de mogelijkheden voor waterrecreatie in Nederland te verbeteren. Het bestuur van de stichting bestaat uit publieke partijen die raakvlak hebben met waterrecreatie en private partijen uit de waterrecreatiesector, waaronder de ANWB, HISWA Vereniging, Watersportverbond, Sportvisserij Nederland en Unie van Waterschappen. We werken als kennis- en netwerkorganisatie. Ons werk houdt een diversiteit van werkzaamheden en contacten in, van voorlichting voor recreanten op het water tot strategisch/beleidsoverleg bij overheden en het werken met vrijwilligers. Lees meer over ons op de website.

Werkzaamheden
Wij zoeken een office manager/management assistent die van aanpakken weet. Je bent de gewaardeerde spin-in-het-web in een betrokken team. Je hebt een divers takenpakket. Werkzaamheden zijn: eerste aanspreekpunt van de organisatie via telefoon en mail (eigen mail en aantal infomail boxen), coördinatie en uitvoering van acties en actieve bewaking van deadlines, agendabeheer, organisatie van bijeenkomsten/overleggen, ondersteuning van bestuurs- en stuurgroepvergaderingen, actualiseren van het CRM-systeem en een aantal werkzaamheden op het vlak van de financiële en personeelsadministratie. Je ondersteunt zowel op niveau van het team als op projectniveau.

Wie ben jij?

  • Je hebt tenminste MBO4 werk- en denkniveau.
  • Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken.
  • Je communiceert op een heldere, prettige manier.
  • Je houdt het overzicht, kunt goed plannen, werkt snel en nauwkeurig en denkt vooruit.
  • Je bent, zowel in Nederlands en Engels, communicatief vaardig in woord en geschrift.
  • Je hebt uitstekende kennis van Office 365. Ervaring met Afas is een pré.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met pieken in werkdruk en je bent in staat om onder hoge druk prioriteiten te stellen.
  • Je bent representatief, maatschappelijk betrokken en resultaatgericht.

Past dit bij je? Dan hebben wij een uitdagende en afwisselende baan voor je bij Waterrecreatie Nederland.

Wat bieden wij?
De aanstelling is in eerste instantie voor een periode van één jaar voor 32 uur per week (0,8fte). Na gebleken geschiktheid behoort een verlenging van het dienstverband tot de mogelijkheden. Afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring bedraagt het maandelijks brutosalaris maximaal € 3.300, bij een voltijd dienstverband. De standplaats voor deze functie is Leusden.

Interesse?
Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met Marleen Maarleveld, directeur Waterrecreatie Nederland, 06 46904099.

Solliciteren
Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag uiterlijk 8 november 2019. Je kunt deze sturen naar: info@waterrecreatienederland.nl. (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

 

Vorig artikel
Volgend artikel