Vacature: Waterrecreatie Nederland zoekt een initiatiefrijke en verbindende projectleider

http://header-vacature-projectleider-waterrecreatie-nederland
13 januari 2020

Waterrecreatie Nederland zoekt een initiatiefrijke en verbindende projectleider. Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met het initiëren en uitvoeren van projecten. Je weet op een positieve en energieke manier de afgesproken resultaten te realiseren. Je wilt bijdragen aan maatschappelijk relevante doelstellingen. Je hebt aantoonbare ‘nautische’ kennis en je bent in staat om een brug te slaan tussen publieke en private partijen en samen te werken met een verscheidenheid aan stakeholders.

Projectleider

Wij zoeken een projectleider die van aanpakken weet en ervaring heeft met verschillende type projecten. Onze projecten zijn veelal een vorm van publiek-private samenwerking, op landelijk en regionaal niveau, soms ook op Europees of lokaal niveau. Deze projecten variëren van complexe beleidstrajecten, publiekscampagnes tot onderzoeksprojecten. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van meerdere projecten, veelal in samenwerking met anderen zoals beleidsmedewerkers, bestuurders, ondernemers en/of vrijwilligers. Daarnaast ben je ook in staat om projecten te initiëren naar aanleiding van vragen in onze omgeving. Hiervoor heb je zelf de kennis in huis of weet je anderen met de benodigde kennis te betrekken.

Lees meer over de vacature projectleider op de vacaturepagina.

Vorig artikel
Volgend artikel