Beter Bereikbaar Gouwe door met online bijeenkomsten

http://beter-bereikbaar-gouwe-online-bijeenkomsten
28 mei 2020

De samenwerkende overheden in Beter Bereikbaar Gouwe (BBG) gaan, ondanks de beperkingen door corona, door met de werkzaamheden voor een betere bereikbaarheid in het Gouwe gebied. De Bestuurlijke Afstemgroep (BAG) wil echter geen overhaast traject doorzetten. Het onderzoek naar de 14 nieuwe ideeën is nog gaande. Belanghebbenden kunnen in juni meedenken over de nieuwe ideeën tijdens online bijeenkomsten. Als het weer goed mogelijk is, volgen fysieke bijeenkomsten.

Online bijeenkomsten in juni

Beter Bereikbaar Gouwe organiseert een aantal online informatiebijeenkomsten tussen 2 en 10 juni. Eind vorig jaar zijn 77 ideeën van bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden binnengekomen. Daaruit hebben de bestuurders van Beter Bereikbaar Gouwe 14 nieuwe ideeën geselecteerd voor wegen, vaarroutes en fietspaden. Deze ideeën hebben zijn verder onderzocht en de uitkomsten daarvan worden gepresenteerd.

Twee soorten online bijeenkomsten

Het gaat om twee soorten online bijeenkomsten: een Webinar met een algemene presentatie en gesprekstafels over specifieke onderwerpen. De algemene presentatie wordt gehouden op dinsdag 2 juni en woensdag 3 juni van 20.00 – 21.00 uur. Dit gaat over welke 14 ideeën voor maatregelen zijn onderzocht, hoe dat is gedaan en wat de uitkomst is. Ook wordt verteld hoe het vervolg eruit ziet en wat de planning is.

De gesprekstafels vinden plaats op dinsdag 9 en woensdag 10 juni, diverse tijdstippen
Als u heel specifieke vragen, suggesties of opmerkingen heeft, kunt u aan een ‘gesprekstafel’ in gesprek gaan met de medewerkers van Beter Bereikbaar Gouwe over de nieuwe ideeën voor mogelijke maatregelen. Er zijn gesprekstafels over wegen, vaarwegen en fietsroutes. Voor deze gesprekstafels wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams.

Meer informatie en aanmelding

Aanmelden graag voor vrijdag 29 mei. Zie hiervoor de website: www.beterbereikbaargouwe.nl
Kunt u niet of wilt u niet deelnemen aan de online bijeenkomsten, dan kunt u uw vragen of reactie ook, uiterlijk vrijdag 19 juni, per e-mail doorgeven aan beterbereikbaargouwe@pzh.nl of reageren via de Denk mee-knop op de website.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel