Vaar- en recreatiegegevens Maasplassen samengebracht op Maasplassen.com

http://maasplaasen-wikipedia-1280px-Heerenlaak_2.jpg
07 mei 2020

Op de website Maasplassen.com is alle vaar- en waterrecreatie gerelateerde informatie over de Maasplassen samengebracht. De website is een initiatief van Limburg Marketing en VVV Midden-Limburg.

Het betreft informatie die nuttig is voor wie gaat varen op de Maasplassen, zoals vaarroutes, jachthavens, passantenhavens, bruggen, sluizen, tanken en trailerhellingen. Maar ook info over watersport en waterrecreatie informatie, zoals bootverhuur, rondvaarten, stranden en watersportmogelijkheden.

Vaarkaart van de Maasplassen

Maasplassen.com is in drie talen te raadplegen. Tevens is op de website een interactieve vaarkaart van het gebied rond de Maasplassen te vinden. De nieuwe site vervangt de de Maasplassen app, die niet meer noodzakelijk is omdat de website ook mobiel goed te raadplegen is.

Magazine

Naast digitale informatie over de Maasplassen is er ook het Maasplassen Magazine. Dit magazine informeert bezoekers aan de Maasplassen in printvorm over de mogelijkheden op de Maasplassen. Het is gratis verkrijgbaar bij alle VVV-vestigingen in Midden-Limburg en bij de (watersport)partners van VVV Midden-Limburg rond de Maasplassen.

© Foto boven: Wikipedia

Vorig artikel
Volgend artikel