Nieuwe project assistent en officemanager Hester van den Broek gestart bij Waterrecreatie Nederland

http://hester-van-den-broek-waterrecreatie-nederland-zeilboot
09 juli 2020

Op 1 juli 2020 is Hester van den Broek begonnen als project assistent en officemanager bij Waterrecreatie Nederland. Hester zal ondersteuning bieden bij de verschillende projecten, het secretariaat en de dagelijkse gang van zaken op de werklocaties van Waterrecreatie Nederland.

Welkome aanvulling

hester-van-den-broek-waterrecreatie-nederland-profiel.jpg“De komst van Hester is een welkome aanvulling op het team, waarin het afgelopen jaar ook twee nieuwe projectmanagers zijn gestart. Zo hebben we een solide basis om de tweede helft van dit jaar effectief aan de slag te gaan.” zegt Marleen Maarleveld, directeur van Waterrecreatie Nederland. Van den Broek zal zich onder meer gaan inzetten als project assistent voor ‘Varen doe je Samen!’ en diverse projecten en programma’s op het gebied van duurzaamheid en routenetwerken & voorzieningen van Waterrecreatie Nederland.

Liefde voor water

Hester is inmiddels vol enthousiasme aan haar nieuwe functie begonnen, waarin ze haar eerdere ervaring hoopt te kunnen gebruiken: “Al varend als matroos op een dwars getuigd schip heb ik de liefde voor het zeilen ontdekt. Daarna heb ik, door het varen op kleinere zeilbootjes en later onze eigen boot, het zeilen echt geleerd. Nu zijn wij regelmatig met onze zeilboot (en gezinnetje) op het water te vinden. En hoe leuk is het om deze wereld op je werk terug te vinden! Met veel plezier ga ik met mijn ervaringen uit voorgaande ondersteunende functies in diverse branches aan de slag als project assistent & officemanager bij Waterrecreatie Nederland en ‘Varen doe je Samen!’. Ik kijk er naar uit de wereld van de waterrecreatie verder te ontdekken en met u samen te werken!”

 

Vorig artikel
Volgend artikel