Online promotie Loosdrechts Plassengebied van start

http://loosdrechts-plassengebied
10 augustus 2020

Ruim 50 lokale ondernemers hebben hun krachten gebundeld om het Loosdrechts Plassengebied te promoten. De samenwerking heeft geresulteerd in de website www.loosdrechtsplassengebied.nl, waar ze bezoekers meenemen op ontdekkingstocht door het gebied.

Praktische informatie

De nieuw ontwikkelde website heeft een moderne uitstraling en bevat praktische informatie over dit veelzijdige gebied. Waar moet je zijn, wat kan je doen, waar ga je eten en slapen? Er wordt hard aan gewerkt de site nog verder te ontwikkelen, maar de site is nu al interessant voor zowel dagjesmensen als voor wie langer blijft, voor wie bekend of onbekend is in het gebied aldus het persbericht.

Gezamenlijk initiatief
Het online platform is een gezamenlijk initiatief van Ondernemend Wijdemeren met financiële steun van de Gemeente Wijdemeren, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hilversum e.o. en ondernemers uit Ankeveen, ’s-Graveland, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Kortenhoef en een aantal dorpen aan de vecht.

Naar de website www.loosdrechtsplassengebied.nl.

Vorig artikel
Volgend artikel