Kijktip: BN’ers op zeilreis in ‘Alle hens aan dek’

http://alle-hens-aan-dek-sbs-kijktip.jpg
06 november 2020

Vanaf maandag 9 november is het nieuwe SBS-programma ‘Alle hens aan dek’ te zien op televisie. Hierin maken vijf bekende Nederlanders een zeiltocht van Las Palmas naar Nederland. Ze krijgen hierbij hulp van voormalig Volvo Ocean Race-schipper en vijfvoudig wereldkampioen Hans Bouscholte.

Drie weken zeilen

In het programma wordt verslag gedaan van de zeiltocht over de Noordelijke Oceaan-route. De deelnemers krijgen gedurende de drie weken durende reis alle uitdagingen die de zee hen biedt te verwerken: van metershoge golven en storm tot zeeziekte en uitputting. De vijf BN’ers moeten als team samenwerken om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

De route die ze afleggen voert hen van Las Palmas door de Atlantische Oceaan, de Ierse Zee en het Kanaal richting de eindbestemming: Nederland. Het belangrijkste doel van de reis is het ronden van de mythische Fastnet Rock, in het zuidwesten van Ierland.

Alle Hens Aan Dek is vanaf maandag 9 november 2020 te zien bij SBS6.

Bron en © foto boven: Vincent TV producties

Vorig artikel
Volgend artikel