Nieuwe junior projectleider Monique van de Wetering gestart bij Waterrecreatie Nederland

http://monique-van-de-wetering-duikfoto
22 november 2021

Op 1 november 2021 is Monique van de Wetering begonnen als junior projectleider/adviseur bij Waterrecreatie Nederland. Monique is starter en combineert haar werk bij Waterrecreatie Nederland met het Nationaal Watertraineeship.

Aanvulling team

“Monique’s combinatie van kennis en ervaring, het netwerk vanuit haar traineeship en een passie voor watersport maakt haar een welkome aanvulling aan het team.” zegt Marleen Maarleveld, directeur van Waterrecreatie Nederland. Van de Wetering heeft na haar afstuderen gewerkt voor een projectmanagementbureau waarbij zij aan verschillende projecten bij diverse overheden heeft gewerkt. Zij zal onder andere aan de slag gaan met routenetwerken en voorzieningen, waaronder BRTN, met het verbeteren van data over en voor de waterrecreatiesector en met de Agenda Duurzame Waterrecreatie.pasfoto_Monique-van-de-wetering

Maatschappelijke component

Met een achtergrond in de sociale geografie en planologie heeft Monique een sterke focus op de maatschappelijke component in ruimtelijke vraagstukken. “Als watertrainee werk ik graag aan slimme, logische en duurzame oplossingen voor complexe uitdagingen. Doordat ik opgegroeid ben aan de waterkant wil ik mijn enthousiasme over waterrecreatie inzetten om anderen hier ook van te laten genieten. En dat op een veilige en verantwoorde manier natuurlijk!”

Vorig artikel
Volgend artikel