Beurs Boot Holland opnieuw afgelast vanwege corona

http://boot-holland-veiligheidsplein-varen-doe-je-samen
12 januari 2022

Ook dit jaar zal Boot Holland helaas niet door gaan. De organisatie heeft besloten de beurs af te gelasten vanwege de onzekerheid rond het coronavirus. Het is het tweede jaar op rij dat de coronapandemie roet in het eten gooit. Eerder deze maand werd ook al bekend dat Boot Dusseldorf opnieuw niet door kon gaan.

Boot Holland opnieuw afgelast

De beursorganisatie zegt in een persbericht het volgende over de afgelasting van 2022: “Vanwege de situatie omtrent Covid-19 wordt Boot Holland 2022 verplaatst naar maart 2023. Door het hoge aantal besmettingen en de grote onzekerheid ten aanzien van eventuele toekomstige maatregelen kunnen wij de kwaliteit van Boot Holland 2022 niet garanderen. Dit heeft ons tot het besluit gebracht de beurs te verplaatsen naar 8 – 12 maart 2023. Na de succesvolle editie van Boot Holland 2020 en het uitstel van 2021 keken we dit jaar er enorm naar uit om alle watersportliefhebbers, exposanten en andere betrokkenen uit de watersportbranche te mogen ontvangen op Boot Holland 2022. Helaas laten de huidige ontwikkelingen het niet toe. Het is dan ook een grote teleurstelling dat dit mooie watersport event weer niet kan plaatsvinden.”

Maart 2023

De volgende editie van Boot Holland staat nu gepland voor 8 – 12 maart 2023 in het WTC expo te Leeuwarden zal plaatsvinden.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel