Nieuwe projectleider Erik van der Stouwe gestart bij Waterrecreatie Nederland

http://erik-van-der-stouwe-waterrecreatie-nederland-varen
25 januari 2022

Per 3 januari 2022 is Erik van der Stouwe begonnen als projectleider bij Waterrecreatie Nederland. Erik gaat zich onder meer bezighouden met projecten op het gebied van routenetwerken en voorzieningen waaronder de BRTN 2020 t/m 2025. Daarnaast gaat hij vanuit Meten=Weten aan de slag om de kenniscomponent van Waterrecreatie Nederland verder vorm te geven. Hij is hiermee de opvolger van projectleider Sandrijn Holleboom die in november 2021 aan de slag is gegaan bij de gemeente Den Haag.

erik-van-der-stouwe-waterrecreatie-nederland“Erik heeft een voor de stichting interessante combinatie van kennis en ervaring en een hart voor water.” zegt Marleen Maarleveld, directeur van Waterrecreatie Nederland. Hij heeft zich de laatste jaren onder andere beziggehouden met slimme en groene mobiliteit op provinciaal niveau. Daarnaast heeft hij zijn marketingervaring ingezet bij destinatiemarketingbureau voor Overijssel MarketingOost. In beide rollen speelde waterrecreatie een belangrijke rol.

Daarvoor heeft Erik in marketing & sales functies in de levensmiddelenbranche gewerkt en een aantal vrijwilligersfuncties op het gebied van waterrecreatie vervuld. De wens om een meer actieve en professionele bijdrage te leveren aan een mooiere, duurzame en vooral waterrijke leefomgeving, heeft geleid tot een overstap in de wereld van toerisme & recreatie. Erik is enthousiast om bij Waterrecreatie Nederland aan de slag te gaan: “Samen toekomstgericht en toekomstbestendig werken aan het vergroten van de waterbeleving in Nederland. Een uniek product, wat we met elkaar moeten borgen, beheren en uit moeten bouwen.”

Vorig artikel
Volgend artikel