Eerste editie Waterboulevard op zaterdag 18 juni in Rotterdam

http://waterboulevard
24 mei 2022

Zaterdag 18 juni vindt in opdracht van de Provincie Zuid-Holland de eerste editie plaats van de Waterboulevard bij het Maritiem Museum Rotterdam: een (gratis) evenement voor jong en oud waar alles draait om en op het water!

De boulevard wordt om 10.30 uur officieel geopend door gedeputeerde Anne Koning van de provincie Zuid-Holland.

 Beleef het water, ontdek en ervaar!

Iedereen is welkom op zaterdag 18 juni op de Waterboulevard Rotterdam waar bezoekers een dag vol leuke wateractiviteiten kan komen beleven!  Leer zeilen bij Optimist on Tour, doe mee aan de WorldPortCleanup greenkayak actie, maak selfies bij Surfschool Hoek van Holland, probeer de Lamborghini onder de waterfietsen van het Maritiem District en laat je inspireren bij het Port Pavilion. Heb je zin in meer actie? RIB-Experience Rotterdam biedt speciaal voor de bezoeker van de Waterboulevard een mooie korting aan.

Schrijf je in bij Swim4Daniel, het goede doel buitenwater zwemevenement. Er zijn demonstraties van onder andere de reddingsbrigade Rotterdam en roeiverenigingen Skadi en Nautilus leren je de juiste roeislag. Bij 010sports kun een kano uitproberen of gewoon komen relaxen op een van hun lounge eilandjes.  Ook Varen doe je Samen! is aanwezig met voorlichting over veilig varen. Kortom; veel waterplezier voor iedereen!

Houd de website www.waterboulevard.nl in de gaten voor het volledige programma!

Informatie

  •  Wat: Waterboulevard Rotterdam
  • Waar: Maritiem Museum, Leuvehaven 1
  • Wanneer: Zaterdag 18 juni 2022
  • Hoe laat: 10.30 uur tot 17.00 uur
  • Toegang: Gratis
  • Website: www.waterboulevard.nl
Vorig artikel
Volgend artikel