Nieuwe Rijnlandse sloepvaarroutes beschikbaar

http://rijnlandse-vaarroute
13 juni 2022

Hoogheemraadschap Rijnland heeft drie nieuwe sloepvaarroutes door het Rijnlands gebied aan de website toegevoegd. Eerder werden er al twee gepubliceerd, waarmee er nu dus vijf routes beschikbaar zijn.

Nieuwe Rijnlandse routes

U kunt hiermee nu ook de regio Leiden gaan verkennen, de Gouwe Oude Rijn afvaren of een rondje rond de Nieuwkoopse Plassen maken. Deze routes geven een goed beeld van wat er door de eeuwen heen is veranderd in ons gebied en de ontwikkelingen van waterwegen, waterwerken en bijzondere plekken langs de routes.

Down­load de vaar­rou­tes

De vaarroutes zijn gemakkelijk te downloaden via QR codes op de website van Rijnland. U ontvangt dan de coördinaten in de vaarapp of kunt deze via de website bekijken.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel