Kijktip: Nieuw seizoen Welkom op het Water

http://welkom%20op%20het%20water%20tv
30 maart 2023

Vanaf 2 april start een nieuw seizoen van het SBS6 tv-programma Welkom op het Water. Presentatoren Laurien Verstraten en Rick Noorlander nemen de kijker weer mee in de spetterende wereld van de watersport.

Innovatie en Duurzaamheid

De eerste aflevering staat helemaal in het teken van innovatie en duurzaamheid. Geert Dijks van HISWA-RECRON vertelt hoe in de watersport aan duurzaamheid en innovatie wordt gewerkt. Ook komen duurzame bedrijven als De Stille Boot en IMPACD Boats aan het woord. Een prijswinnend innovatief bedrijf als AluShip.nl wordt in een portret van Boottesten.NL belicht.

Nieuwe watersporten

Verder komen innovatieve nieuwe watersporten als varen met een duikboot en jetboarden aan de orde. Suzuki vertelt over de duurzame initiatieven in hun buitenboordmotoren. Double Lock toont een innovatieve mogelijkheid om een boot te beveiligen en Big Mouth Boats showt hun innovatieve, multifunctionele boot. Tenslotte vertelt Yacht Charter Sneek over hun speciale huurschepen en het gebruik van duurzame brandstof voor hun vloot.

Welkom op het Water wordt vanaf 2 april rond 12 uur uitgezonden op SBS6.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel