Terugblik Waterplanten Congres Zuidelijk IJsselmeergebied 2023

http://congres-waterplanten-2023
18 april 2023

De afgelopen jaren werkten overheden en diverse organisaties waaronder HISWA-RECRON, Watersportverbond, Sportvisserij Nederland en de Toerzeilers aan oplossingen om de bevaarbaarheid voor de pleziervaart in het Zuidelijk IJsselmeergebied te garanderen en in de toekomst te vergroten. Deze periode werd afgesloten met een Congres op donderdag 30 maart.

Wat is bereikt, welke oplossingen en welke ontwikkelingen zijn er? Daarover ging het tijdens het Waterplanten Congres in de Kunstlinie in Almere. Een verslag van het congres is te lezen op de website Gastvrije Randmeren. Onderstaand is een (8 minuten durend) videoverslag van het congres te bekijken:

© foto boven: Gastvrije Randmeren

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel