Twee edities Waterboulevard in 2023

http://Waterboulevard
10 april 2023

Komend jaar zullen er twee edities van ‘de Waterboulevard’ plaatsvinden. De eerste is op 13 mei tijdens de Open Havendag in Gorinchem en de tweede op 1 juli aan de Zegerplas in Alphen aan de Rijn. Het nieuwe evenement zag in 2022 het licht, met twee edities in Zuid-Holland. 

Waterboulevard Gorinchem
Zaterdag 13 mei is de Lingehaven het decor van de Waterboulevard. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur kan de bezoeker gratis kanovaren, suppen, zeilen, roeien, vissen, wrikken, onderwater kompaslezen en zelfs een escapeboot spel spelen. Een mooie wandeling maken langs de Oude Hollandse Waterlinie en kijken naar energieke waterpolowedstrijden in de haven.

Maar er is nog meer.. een spectaculaire drakenbootrace, foodtrucks en livemuziek. Er is een markt met tweedehandsscheepsartikelen en de Koninklijke Marine en de Koninklijke Landmacht komt met verschillende vaar- en voertuigen zoals een NH-90 gevechtshelikopter. Er is een duikcontainer en een belevingscontainer.

Het complete programma is te zien op www.waterboulevard.nl.

 

Vorig artikel
Volgend artikel