Succesvolle editie Waterboulevard in de Gorcumse binnenstad

17 mei 2023

Meer dan tienduizend bezoekers werden op 13 mei getrakteerd op een spettende Open Havendag in Gorinchem. Mede dankzij het mooie weer werd het een drukbezochte editie, die ook in het teken stond van de Waterboulevard.

Waterboulevard Gorinchem, op 13 mei tijdens de Open Havendag was een groot succes. Zo’n 15 water(sport)organisaties uit de vestingstad hebben samengewerkt om van deze zonnige editie een groot waterfeest te maken. De organisatie spreekt van ‘een goede samenwerking en een spetterend succes’. De bezoekers zochten de verfrissing op van het water. Met veel lol en plezier werden de kajaks, sups, sloepen en zeilbootjes uitgeprobeerd en de clinics sportvissen en wrikken waren ook zeer goed bezocht.

Voor mensen die liever op de kade bleven was er een informatieve wandeling over de Oude Hollandse Waterlinie en konden kinderen klauteren in en op de boot van de Reddingsbrigade. Onderwatersportclub Gorkum, Varen doe je samen! en zwem- en waterpolo vereniging deLinge/PCG zorgde ervoor dat bezoekers op een leuke manier geïnformeerd werden en bij de drijvende escaperoom werd een spannend spel gespeeld, dus voor ieder wat wils!

Bekijk de video-terugblik:

Waterboulevard Gorichem from Eelco fromberg on Vimeo.

Op zaterdag 1 juli 2023 zal de volgende editie van de Waterboulevard in Alphen plaatsvinden aan de Zegerplas aan de Oostzijde bij de boothelling.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter

Vorig artikel
Volgend artikel