Maritime Industry 2018

29 mei - 31 mei
http://Maritime_Industry

Nederland is dé hotspot van de maritieme sector in Europa. We hebben de grootste binnenvaartvloot van Europa en een zeer diverse samenstelling van zeeschepen. Daarnaast beschikken we ook nog eens over een van de grootste havencapaciteiten ter wereld, we staan namelijk in de top 10 van grootste havens. Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche.

Tijdens afgelopen editie was de beursvloer groter dan ooit. Hiermee wordt de vertegenwoordiging van de maritieme sector nog uitgebreider waardoor nieuwe bezoekers getriggerd worden!

Ook de extra beleving die tijdens de 2017 editie is toegevoegd aan de beurs werd als zeer succesvol ervaren door zowel bezoekers als exposant. Deze trend wordt dan ook doorgezet tijdens de volgende editie! Maritime Industry biedt u de mogelijkheid om te netwerken, direct zaken te doen met uw doelgroep en inspiratie op te doen vanuit de branche.

Volgend agendaitem
Vorig agendaitem

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Logo_Maritime_Industry

 

Meer informatie over Maritime Industry 2018 is te vinden op www.maritime-industry.nl.

 

Agenda

Hiswa te Water 2023

30 augustus - 03 september