Open dag Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club KNMC

http://knmc%20open%20dag
24 januari 2020

De Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club houdt zaterdag 14 maart 2020 een “Open Dag” voor nieuwe leden en voor iedereen die interesse heeft in motorboot varen. Deze informatieve dag vindt plaats in het clubhuis van de KNMC in Leerdam.

Het delen van de passie voor de watersport en het motorboot varen staan centraal tijdens de Open Dag op 14 maart a.s.. Bezoekers kunnen op informele wijze ontdekken hoe de KNMC kan bijdragen aan het vergroten van de beleving van het motorboot varen. De KNMC biedt toertochten waarbij motorbootvaarders samen nieuwe ervaringen opdoen zoals het ontdekken van onbekende vaargebieden als de zee of getijde water. Ook voor het vergroten van kennis over nautische thema’s als techniek en navigatie is de KNMC de vereniging waar ervaring wordt gedeeld en waar interessante workshops en lezingen nieuwe inzichten geven.

De KNMC is ook actief betrokken als gesprekspartner bij publieke overlegorganen die de veiligheid op het water, bescherming van de leefomgeving en wet- en regelgeving nastreven ten behoeve van alle watersporters. Onder andere zal stichting “Varen doe je Samen” en de VNM, het Verbond Nederlandse Motorbootsport, aanwezig zijn tijdens de Open Dag.

Met name is de KNMC de vereniging waar vriendschap en kameraadschap voorop staan. Niet alleen op het water maar ook aan land zoeken KNMC leden elkaar op bij gezellige activiteiten zoals feestelijke diners en de regionale consulavonden. Klinkt dit als een vereniging waarbij u zich zou willen aansluiten, schroom dan niet u in te schrijven voor de Open Dag. Meer uitgebreide informatie en een aanmeldformulier treft u aan op de website: www.knmc.nl

 

Agenda

Landelijke Zwemwaterdag 2024

16 april - 16 april

Hiswa te Water 2024

28 augustus - 01 september

Dutch Water Week 2024

25 mei - 02 juni