Vaarrecreatie & Energietransitie: (n)iets voor jou??

03 september
http://energietransitie-hiswa-te-water-netwerk-waterrecreatie.jpg

Geen leefbare wereld zonder energietransitie, weten we nu. De vaarrecreatie is geen grote vervuiler, maar deze transitie gaat natuurlijk ook ons aan.

De netwerkgroep Energietransitie van het Netwerk Waterrecreatie, met zeilers en motorbootvaarders uit het hele land, geeft tijdens de Hiswa te Water in Lelystad drie experts
het podium voor hun visie op duurzamer varen, nú en in de niet zo verre toekomst. Deze kennissessie maakt deel uit van de Agenda Duurzame Waterrecreatie, waar Waterrecreatie Nederland met haar partners aan werkt.

De presentaties:

• Hoe geloofwaardig is duurzamer brandstof (Marinus van Sijdenborgh, redacteur Zeilen)
• Volledig of hybride elektrisch varen (Marcel Schaap, de Stille Boot)
• Zin en onzin rond waterstof (Cees van Bladel, olympisch zeiler èn expert op dit gebied)
De bijeenkomst wordt afgesloten met een presentatie van het beeld van duurzame vaarrecreatie dat wij als netwerkgroep Energietranistie hebben.

Podium aan het Water

Kom op zaterdag 3 september om 13:30 op de Hiswa te Water luisteren en meepraten in het Podium aan het Water. Laat je in een uur voorlichten door experts uit ons midden over hoe zij denken over deze transitie en wat onze opties zijn. Vraag of mening? Meld je vooraf aan op info@waterrecreatienederland.nl  en maak kans op een van de 25 gratis entreekaarten voor de Hiswa te Water. Ook zonder aanmelding ben je als bezoeker van harte welkom tijdens deze kennissessie.

© foto boven: De Stille Boot

Volgend agendaitem
Vorig agendaitem
Bataviahaven
Bataviahaven 1, 8242 PR Lelystad

Agenda

Hiswa te Water 2023

30 augustus - 03 september