Contact

Bezoekadres
Werfkade 2
1033 RA Amsterdam

Postadres
Postbus 37111
1030 AC Amsterdam
020 705 14 80

info@waterrecreatienederland.nl

Routebeschrijving

Met de auto

Wanneer u uw navigatiesysteem gebruikt, kan het zijn dat het adres nog niet bekend is. Vult u dan Werfstraat of Kraanspoor in. U kunt achter het HEMA-kantoor parkeren op het onverharde terrein aan de waterkant. Let op, dit is betaald parkeren. De parkeermeters staan vlak voor de ingang van het parkeerterrein. Wij zijn gevestigd op de tweede verdieping van het witte pand met bogen aan de zijkant, boven het Havenkantoor en restaurant Loetje.

Met openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u de (gratis) pont over het IJ naar de NDSM-werf. De pont vindt u aan de achterzijde van het station. U steekt bij de zebra over en gaat linksaf langs het water (’t IJ). Aan uw rechterhand ziet u vier ponten. De laatste pont in de rij gaat naar de NDSM-werf (zie lichtbak op de pont). U mag de fiets meenemen op de pont. In de spits is er elk kwartier een afvaart. Buiten de spits elk half uur.De overtocht duurt circa 15 minuten. Bij aankomst op de NDSM-werf loopt u linksaf langs het water. Na restaurant ‘De IJ kantine’ loopt u rechtdoor over een houten brug. Aan uw rechterhand ziet u het kantoor van o.a. Hema en links ligt een groot parkeerterrein (met fijn grind). Steek het parkeerterrein schuin over. Voor u aan het water ziet u ons kantoor, een gebouw met ronde houten bogen.

U kunt ook van de bus gebruikmaken. Neem vanaf het Centraal Station Bus 391 en 394 richting Zaandam/Zaanse Schans. Stap uit bij de halte Klaprozenweg, steek vanaf de halte de weg over en loop de ms Van Riemsdijkstraat in. Sla de 3e straat rechtsaf, dit is de ms Oslofjordweg. Loop rechtdoor naar de entree van het gebouw.

http://waterrecreatie-nederland-werfkade2-amsterdam
Maps