Bijeenkomst "Kompas 2025: samen op koers aan de waterkant van West-Brabant"

08 april 2015  Laatste update: 15 maart 2023

Op 2 maart heeft regio West-Brabant de bijeenkomst “Kompas 2025: samen op koers aan de waterkant van West-Brabant” georganiseerd.

Tijdens de bijeenkomst is stilgestaan bij wat bereikt is en is de koers uitgezet voor de nabije toekomst met een nieuwe werkwijze. Daarbij is het uitgangspunt om de organisatiekracht van bestaande samenwerkingsverbanden nog beter benutten en combineren.

Portefeuillehouder voor Regio West-Brabant van dit project, Mark van Oosterhout (wethouder gemeente Drimmelen) reikte tijdens de bijeenkomst het magazine Kompas 2025 uit aan de voormalige bestuurlijk trekker recreatie en toerisme van Regio West-Brabant, Harrie Nuijten. In dit magazine zijn 16 grootse ambities aan de waterkant verwoord.

Bekijk het magazine Kompas 2025.

Vorig artikel Volgend artikel