Feestelijke afsluiting Friese Merenproject, succesvol voor vaarwegennet

23 september 2015  Laatste update: 15 maart 2023

Het Friese Merenproject zit erop! Met een feestelijke afsluiting op zaterdagavond 19 september en een Open Dag op zondag 20 september is het project afgesloten. Het publiek genoot zaterdag van muziek en theater in de Prinsentuin in Leeuwarden. Gedeputeerde Kielstra opende de avond met een dankwoord voor alle organisaties, verenigingen, ondernemers en medewerkers die mee hebben gewerkt aan het project. Kielstra: “Samen hebben we Fryslân mooier gemaakt! Onze dank daarvoor.” In de komende jaren bouwt de provincie haar sterke positie op het terrein van toerisme verder uit, waarbij zij zich richt op meer dan alleen watersport.

Bekijk hier het volledige artikel.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter