Dag van de Watersport 2016

21 januari 2016  Laatste update: 15 maart 2023

De tweede editie van de Dag van de Watersport zal plaatsvinden op 30 april 2016. Tijdens de nationale watersportdag kunnen watersportfans door het hele land tal van leuke en uitdagende watersportactiviteiten beleven.

Na een succesvolle eerste editie wordt er samen met verschillende verenigingen hard gewerkt aan een divers programma voor 30 april. Tijdens de evaluatie van de Dag van de Watersport 2015 kwam onder andere naar voren dat de dag eerder in het seizoen moest plaatsvinden en bij voorkeur in samenwerking met andere initiatieven zoals de Week van de Watersport en de Nationale Zeildag van de HISWA. Vandaar dat de Week van de Watersport dit jaar plaatsvindt van 30 april tot en met 8 mei, met de Dag van de Watersport als de aftrap. Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show van 16-20 maart zal er een inspiratiesessie plaatsvinden waar verenigingen ideeën kunnen opdoen.

www.watersportverbond.nl

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter