Nauwere samenwerking tussen Waterrecreatie Nederland en Platform Waterrecreatie

29 april 2016  Laatste update: 15 maart 2023

Vanaf heden wordt de nieuwsbrief van Waterrecreatie Nederland ook naar de leden en contacten van het Platform Waterrecreatie verzonden.

Het Platform Waterrecreatie is bestuurlijke partner van de stichting Waterrecreatie Nederland. Het Platform Waterrecreatie (formeel Nederlands Platform voor Waterrecreatie) is als vereniging opgericht per 1 januari 2005 als de opvolger van het Watersportberaad. Het is een samenwerkingsverband van organisaties (bonden en verenigingen) die actief zijn op het gebied van waterrecreatie uiteenlopend van zeilers, motorbootvaarders, duikers tot kitesurfers. De deelnemende organisaties vertegenwoordigen bij elkaar ruim één miljoen georganiseerde watersporters/waterrecreanten in Nederland.

Met het versturen van de nieuwsbrief van Waterrecreatie Nederland aan de Platform leden en contacten wordt een stap gezet in de realisatie van de ambities van de Toekomstvisie Waterrecreatie 2025 om afstemming, samenwerking en kennisuitwisseling in de waterrecreatiesector te bevorderen.

Meer informatie over de Toekomstvisie Waterrecreatie 2025 vindt u hier.

logo_platform_waterrecreatie

Vorig artikel Volgend artikel