Aandacht voor waterrecreatie tijdens RWS Netwerkdag Scheepvaart

11 juli 2016  Laatste update: 15 maart 2023

Tijdens de RWS Netwerkdag Scheepvaart op 23 juni 2016 stond kennis opdoen, kennis delen en netwerk uitbreiden centraal. Aanleiding voor de netwerkdag was dat er de afgelopen jaren veel is veranderd in de organisatie, werkwijze en bemensing van RWS. Reden voor RWS om het kennismanagement te organiseren in een aantal kennisvelden van belang voor de organisatie. Scheepvaart is een van deze kennisvelden.

Waterrecreatie Nederland was uitgenodigd om een werksessie te geven over waterrecreatie en recreatievaart. Daarnaast kwamen recreatievaart en waterrecreatie in een aantal andere werksessies aan de orde. Deelnemers aan de netwerkdag gaven het belang aan van het door de hele organisatie heen delen van kennis over scheepvaart en de netwerkdag. Naast het delen van kennis via een virtueel platform hebben zij de meerwaarde aangegeven van het één per jaar organiseren van netwerkdag Scheepvaart.

Meer informatie: Marleen Maarleveld

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter