Kansenkaart Hollandsche IJssel

16 augustus 2016  Laatste update: 15 maart 2023

Om de cultuurhistorie op en langs het vaarwater van de Hollandsche IJssel (van Krimpen aan de IJssel tot aan IJsselstein) beter te benutten, is Waterrecreatie Nederland gevraagd een Kansenkaart Hollandsche IJssel te maken. Op de kaart is plek voor de bestaande ruimtelijke/cultuurhistorische kwaliteiten, de verhalen die te vertellen zijn over de Hollandsche IJssel en bovenal de kansen die aanwezig zijn om deze kwaliteiten en verhalen te versterken. Het boven liggende doel is versterking van de vrijetijdseconomie. De komende periode wordt benut om dialoog te gaan met stakeholders over welke kansen zij zien voor het gebied. De kansenkaart wordt in samenwerking van gemaakt met Martine van Lier (Erfgoedwerf).

Vorig artikel Volgend artikel