Bijeenkomst Innovaties in het scheepvaartverkeersmanagement

26 september 2016  Laatste update: 15 maart 2023

Platform WoW organiseert op Dinsdag 25 oktober, vanaf 12.45 uur in Fort 1881 Hoek van Holland de bijeenkomst Innovaties in het scheepvaartverkeersmanagement voor medewerkers van Rijk, provincies, gemeenten, havenbedrijven.

Welke nieuwe innovaties zijn er binnen het scheepvaartmanagement? Hoe kunnen wij samen nieuwe innovaties ontdekken en implementeren? Wat gebeurt er allemaal in de praktijk bij de verschillende beheerders? En wat is er onder andere gebeurd sinds 150 jaar geleden de ‘Nieuwe Waterweg’ is aangelegd?

Na deze middag heb je inzicht in wat collega beheerders voor innovatieve ideeën hebben ten aanzien van scheepvaartverkeersmanagement. Dit illustreren zij aan de hand van praktijkvoorbeelden. Gedurende de middag zal ook de spiksplinternieuwe tentoonstelling ‘150 jaar Nieuwe Waterweg’ worden geopend.

Bekijk hier het programma en meld je aan.

WoW

 

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter