Effectief en efficiënt vaarwegbeheer voor de recreatievaart

23 maart 2017  Laatste update: 15 maart 2023

Op 31 januari organiseerden Stichting Waterrecreatie Nederland en Platform WOW voor de tweede keer een bijeenkomst met als thema ‘Efficiënt en effectief vaarwegbeheer voor de recreatievaart’.

Gastheer van de bijeenkomst was de provincie Noord-Holland. Tijdens zijn openingswoord benadrukte Chris de Vries, directeur Beheer en Uitvoering van de Provincie Noord-Holland en bestuurslid van het Platform WOW het belang van kennisuitwisseling en samenwerking. Karen Aprad-Jongsma, programmamanager Waterrecreatie van de provincie Noord-Holland lichtte in haar presentatie toe hoe de Visie Waterrecreatie Noord-Holland tot stand is gekomen. Na deze aftrap zijn deelnemers in werksessies aan de slag met met de volgende onderwerpen: classificatie en afstemming vaarwegen kleine recreatievaart, vaarweginformatie en afstemming beheer.

De bijeenkomst is afgesloten met een korte terugkoppeling uit de drie werksessies en een gezamenlijke lunch. Aansluitend was er gelegenheid om deel te nemen aan een bijeenkomst van Waterrecreatieschool van de Provincie Noord-Holland: Beheer ten behoeve van de kleine recreatievaart in Noord-Holland.

Klik hier voor het volledige verslag.

Vorig artikel Volgend artikel