Het OIM daagt young professionals uit: Hoe wordt IenM koploper duurzaamheid?

24 april 2017  Laatste update: 15 maart 2023

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) is beleidsmatig verantwoordelijk voor het thema duurzaamheid. IenM heeft de ambitie uitgesproken om één van de meest duurzame organisaties van Nederland te worden. Een belangrijk doel dat IenM hiermee wil bereiken, is dat IenM andere organisaties inspireert én activeert om dit voorbeeld te volgen.

Het ministerie is al enkele jaren bezig om de corporate duurzaamheid van IenM te verbeteren. Ook voor de komende jaren staan veel projecten en maatregelen op de agenda van IenM. Dit zijn voor een groot deel de bekende en voor de hand liggende projecten en maatregelen, zoals verduurzaming van het wagenpark en energiebesparende maatregelen zoals de toepassing van LED.

Het ministerie wil graag leren van anderen en nieuwe ideeën ophalen en heeft daarom het ministerie het Overlegorgaan Infrastructuur en Milieu (OIM) gevraagd om een challenge te organiseren. Met welke nieuwe en innovatieve acties en maatregelen worden zij een koploper op het gebied van duurzaamheid en inspireren zij andere organisaties om ook te verduurzamen?  Daarom organiseert het OIM een battle over duurzaamheid op het platform Battle of Concepts voor yyoung professionals. Deadline voor het indienen van ideeën is 7 mei 23:59 uur. Benje als young professionals in de waterrecreatie, watersport of beroepsvaart geïnteresseerd om duurzame idee in te dienen, kun je hier meer informatie vinden.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter