Grote Waterrecreatie-enquête van de ANWB online

13 juli 2017  Laatste update: 15 maart 2023

Voor een uitgebreid artikel over waterrecreatie wil de ANWB graag de mening van watersporters weten over hun band met het water. Onder de deelnemers verloten zij dertig mooie prijzen. Begin september doet de ANWB op anwb.nl/water en in de Waterkampioen uitgebreid verslag van de uitkomsten.

De enquête
Wat is uw favoriete vorm van waterrecreatie? Heeft u een eigen boot, surfplank of duikpak? Houdt u van vissen? Heeft u een caravan of huisje aan het water? En wilt u weleens iets nieuws proberen zoals jetskiën, suppen, golfsurfen of hoverboarden? Wat mist u in het aanbod van de waterrecreatie? Deze en meer vragen stellen komen terug in de Grote Waterrecreatie-enquête. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 9 minuten. De redactie van de ANWB verloot 30 cadeaus onder de respondenten die de enquête in zijn geheel invullen. Op donderdag 7 september wordt op anwb.nl/water de uitslag van de trekking bekend gemaakt. Op de eerste pagina van de enquête kunt u zien welke cadeaus weggegeven worden.

Doe mee aan de Grote Waterrecreatie-enquête.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter