Eerste 'Vaarbewaarkaart' uitgereikt tijdens HISWA te Water

http://vaarbewaarkaart%20header
14 september 2017  Laatste update: 15 maart 2023

 

Op de stand van Varen doe je Samen! is tijdens de HISWA te Water de eerste Vaarbewaarkaart uitgereikt aan Nancy Scheijven, de nieuwe directeur Scheepvaartverkeer- en Watermanagement van Rijkswaterstaat.

De Vaarbewaarkaart is een overzicht van vaartips, regels en seinen gedrukt op een stevige kaart die aan boord bewaard kan worden. De kaart was populair, tijdens de beurs hebben vele bezoekers van de stand een Vaarbewaarkaart opgehaald, zo meldt Varen doe je Samen!.

Vaarbewaarkaart

De Vaarbewaarkaart is dit jaar samen met de ANWB Waterkampioen uitgegeven in het kader van het 10-jarig jubileum van Varen doe je Samen! Het doel van de Vaarbewaarkaart is om vaarders die voor het eerst het water op gaan of vaarders die niet zo vaak varen te helpen met handige tips en de belangrijkste regels. Voor de ervaren vaarders is de Vaarbewaarkaart een soort ‘spiekbriefje’ voor ‘hoe zat dat ook alweer met…’

Download de Vaarbewaarkaart

De kaart werd meegestuurd met de september-editie van de Waterkampioen en was ook op de afgelopen HISWA te water voor bezoekers verkrijgbaar. De kaart was populair, tijdens de beurs hebben vele bezoekers van de stand een Vaarbewaarkaart opgehaald. Hebt u hem gemist, download dan een digitale versie van de Vaarbewaarkaart.

Goede gesprekken

Rowena van der Maat, projectleider van Varen doe je Samen! blikt dan ook tevreden terug op de beurs: “We hebben met een gevarieerde standbemanning, bestaande uit onze partners met verschillende expertise, goede gesprekken met de geïnteresseerde bezoekers gehad over veiligheidssituaties op het water. We zien dat ons voorlichtingsmateriaal, aanwezig op de stand en digitaal op de website, goed aansluit bij de vragen die bij de bezoekers leven. Zo hebben we weer veel mensen kunnen bereiken met onze boodschap over veilig varen, we maken tenslotte samen gebruik van de vaarwegen”.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter