Nieuwe opzet voor HISWA Amsterdam Boat Show 2018

http://hiswa-2018
31 oktober 2017  Laatste update: 15 maart 2023

 

De HISWA Amsterdam Boat Show, kortweg de HISWA 2018, gooit het komend jaar over een andere boeg. In de nieuwe opzet wordt de beursvloer opnieuw ingedeeld en komen de bezoekers binnen via de haven aan de achterkant van de RAI. Daar liggen verschillende boten in het water en kunnen proefvaartjes gemaakt kunnen worden. Tevens is er tijdens de komende HISWA veel aandacht voor ‘andere zaken die het varen plezierig maken, van gadgets tot culinair’, aldus de organisatie.

Watersportwerelden op HISWA 2018

De zeven ‘watersportwerelden’ Sloep, Speed, Zeilen, Onderdelen & Accessoires, Shop, Funsports en Klassiek, die we van eerdere edities kennen, zijn dit jaar behouden. Daarnaast is er deze editie speciale aandacht voor Lifestyle & Recreatie. Als onderdeel van de nieuwe indeling komt er een levendig pop-up restaurant met muziek, wijn en culinaire tips,
vaarroutes, vaarvakanties, handige gadgets en mode.

Funsports Xperience

De zogenoemde ‘Funsports Xperience’, een van de succesnummers van 2017, is tijdens de komende HISWA twee maal zo groot. Met onder meer windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, skimboarden, suppen, kneeboarden, longboarden en BMX is er volop aanbod. Bezoekers kunnen zelf de verschillende sporten uitproberen in de 50 meter lange pool of op simulatoren.

hiswa-2018-funsports-experience

Innovaties

De vernieuwing gaat hard in de waterwereld en ook dat zal worden getoond op HISWA 2018. Er zijn verschillende innovaties en primeurs te zien tijdens de beurs. Nieuw is de verkiezing van het HISWA Hebbeding, een snufje of gadget die het varen nog leuker of gemakkelijker maakt en een musthave is voor iedere watersporter.

Voor jong, oud, man, vrouw, beginner en gevorderd

HISWA 2018 is volgens de organisatie meer dan ooit een evenement voor iedereen die graag op of rond het water vertoeft. Voor de zesjarige die begint met zeilen, voor de ervaren kapitein die op zoek is naar de nieuwste technieken, voor de genieter die vooral sfeer en entertainment belangrijk vindt, voor de kalme grachtenvaarder of de adrenalinejunkie die het liefst elke dag op zijn board de golven trotseert: HISWA 2018 is er voor iedereen.

Van 7 tot 11 maart 2018

De HISWA 2018 vindt plaats van woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam. Meer informatie is te vinden via de website www.hiswarai.nl.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter