Nieuwe formule voor Boot Holland 2018

http://Boot%20Holland%20vlaggen
01 december 2017  Laatste update: 15 maart 2023

 

Van 9 t/m 14 februari 2018 zal in Leeuwarden de beurs Boot Holland weer plaatsvinden. De beurs wordt dit jaar door een nieuw team georganiseerd, dat de formule geleidelijk wil vernieuwen.

Boot Holland formule

“De wisseling van het beursmanagement is een goed moment om met een frisse blik naar Boot Holland te kijken. Boot Holland wil in de basis de gemoedelijke, sfeervolle en gerichte botenbeurs blijven die het altijd is geweest. Het accent ligt daarbij op de (stalen) motorjachten en waterrecreatie/toervaart. Het streven is om meer beleving aan de beurs toe te voegen, die de gerichte bezoeker aan Boot Holland zal verbinden.” aldus de organisatie.

Staalbouw

Boot Holland markeert volgens de organisatie de aftrap van het watersportseizoen. Dit jaar zal de beurs groter zijn dan het jaar ervoor. Op een oppervlakte van 30.000 m² tonen 265 bedrijven als eerste hun laatste nieuws. Van oorsprong ligt het accent van Boot Holland op staalbouw. Deze categorie zal ook de komende editie ruim vertegenwoordigd zijn en heeft sinds jaar en dag een vaste plaats aan de steiger die een centrale plaats inneemt in de Saksenhal.

Naast staalbouw zal er een ruim aanbod sloepen, tenders, consoleboten en rubberboten te zien zijn. Ook voor degene die niet direct op zoek is naar een nieuwe boot, is een bezoek aan de beurs volgens de organisatie de moeite waard. Op het gebied van toebehoren, accessoires en diensten en veiligheid is er ruime keus.

Nieuw Recreatiepaviljoen

Nieuw dit jaar is het recreatie paviljoen dat een plaats krijgt meteen bij de entree van de Friezenhal. Een interactief plein dat plaats biedt aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in o.a. vaarvakanties, zeil- en motorcharters in Europa, campings, jachthavens, groepsacommodaties, horeca, zeilscholen en dagrecreatie. Het recreatie paviljoen is een onderdeel van de upgrading van de Friezenhal die vorig jaar is ingezet met het SUP-Paviljoen. Ook dit jaar wordt weer een groot bad geplaatst waar de gehele dag watersportactiviteiten plaatsvinden.

Meer informatie is te vinden in de agenda en op de website van Boot Holland.

Vorig artikel Volgend artikel