Onderzoek naar gebruik antifouling recreatievaart

http://Onderwaterverf-afspuiten-antifouling
27 februari 2018  Laatste update: 15 maart 2023

 

Milieu Centraal en Varen doe je Samen! willen meer inzicht te krijgen in het gebruik van antifouling en andere aangroeiwerende middelen door de recreatievaart. Via een online enquête wordt recreatievaarders gevraagd naar de door hun gebruikte methode.

Online vragenlijst

De enquête bestaat uit 9 basisvragen en afhankelijk van de antwoorden enkele tussenvragen. De vragen gaan onder meer over het type boot, de mate van aangroei, regelmaat van (winter-)stalling en de gebruikte aangroeiwerende middelen. De enquête is anoniem. Meewerken aan het onderzoek? De enquête antifouling staat op de website van Varen doe je Samen!

Helpdesk antifouling

‘Varen doe je Samen!’ heeft als doel het vergroten van de veiligheid. Ook stimuleert de campagne duurzaamheid op het water, door het geven van voorlichting richting alle vaarweggebruikers. Antifouling is een van de onderwerpen waarover voorlichting wordt gegeven en Varen doe je Samen is het aanspreekpunt voor vragen over het gebruik van antifouling.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter