HISWA-awards uitgereikt: Finsulate product van het jaar 2018

http://opening-hiswa-2018-awards-finsulate
08 maart 2018  Laatste update: 15 maart 2023

 

Bij de officiële opening van de HISWA Amsterdam Boat Show 2018, 7 maart in de Amsterdamse RAI, zijn zoals gebruikelijk de HISWA-awards uitgereikt. Finsulate, een alternatief voor antifouling, werd uitgeroepen tot Product van het Jaar. De awards voor de HISWA Hebbeding 2018 gingen naar Skywatch (juryprijs) en Stoov® One (publieksprijs).

Finsulate Product van het Jaar 2018

Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van Guido Beekmann, heeft tijdens de opening van de HISWA Amsterdam Boat Show 2018 Finsulate uitgeroepen tot Product van het Jaar 2018. Finsulate is een zelfklevend folie dat als een ‘wrap’ om de romp van het schip wordt aangebracht als milieuvriendelijk alternatief voor antifouling. De jury roemde de inventiviteit en milieubewuste insteek van het product. Meer informatie over de awards is te lezen op hiswarai.nl/innovaties/hiswa-product-van-het-jaar.

Winnaar HISWA Hebbeding 2018

Tevens werd voor het eerst de HISWA Hebbeding Award 2018 uitgereikt. De HISWA Hebbeding Award is een nieuwe prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het bedrijf met de leukste musthave voor op het water volgens de vakjury, maar ook volgens de consument. De vakjury, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, hebben uit de zeven genomineerde producten de Skywatch tot winnaar verkozen.

De Skywatch is een slimme windmeter, waarmee je eenvoudig windsnelheid, temperatuur, luchtvochtigheid en meer meet. Consumenten konden via de HISWA website en Facebookpagina tot 1 maart stemmen op hun favoriete hebbeding. Blijkbaar hechten zij veel waarde aan warme billen aan boord, want deze prijs ging naar de Stoov® One; een oplaadbaar warmtekussen dat zorgt voor energiezuinig infrarood warmtecomfort. Meer informatie over alle nominaties is te vinden op www.hiswarai.nl/hebbeding.

In het verleden werden ook de Boot van het Jaar awards uitgereikt tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show. Deze prijzen worden vanaf nu uitgereikt tijdens HISWA te water, die dit jaar van 5 t/m 9 september plaatsvindt in Lelystad.

HISWA scheepsbel

De HISWA wordt traditioneel geopend met het luiden van de scheepsbel. Deze officiële openingshandeling werd verricht door HISWA beursmanager Gertjan Roos en Geert Dijks, directeur HISWA Vereniging.

hiswa-opening-2018-geert-dijks-gertjan-roos

Geert Dijks, directeur HISWA Vereniging en HISWA beursmanager Gertjan Roos luiden de bel

De HISWA Amsterdam Boat Show duurt nog tot en met 11 maart 2018.

Vorig artikel Volgend artikel