Nieuwe bestuursleden voor Waterrecreatie Nederland

http://hollandse-plassen-sfeerbeeld1-web
25 juni 2018  Laatste update: 15 maart 2023

Bij Waterrecreatie Nederland zijn deze maand de nieuwe bestuursleden Marian Jager, dagelijks bestuurslid van Wetterskip Fryslân en Rogier van der Sande, dijkgraaf van het hoogheemraadschap van Rijnland geïnstalleerd. Tijdens de algemeen bestuursvergadering van 14 juni jl. zijn de nieuwe bestuursleden formeel aangesteld.

Nieuwe leden

Marian Jager en Rogier Van der Sande volgen Patrick Poelmann, dijkgraaf van hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, op die bijna 8 jaar de Unie van Waterschappen heeft vertegenwoordigd in het bestuur van de stichting. “Waterrecreatie Nederland is Poelmann veel dank verschuldigd voor zijn inzet van de afgelopen jaren en is verheugd door de komst van de twee nieuwe bestuursleden”, aldus Marianne Heerema, voorzitter van Waterrecreatie Nederland.

Ambitiedocument
In mei werd het ambitiedocument “Naar een gezamenlijke ambitie waterschappen en waterrecreatie” al door Patrick Poelmann aangeboden als inhoudelijke overdracht aan Marian Jager en Dirk Siert Schoonman (voorzitter Commissie Watersystemen Unie van Waterschappen en Heemraad van Vallei en Veluwe).

Naast Patrick Poelmann is ook Andries Heidema, waarnemend bestuurslid vanuit de gemeenten, gestopt als bestuurslid van Waterrecreatie Nederland. Andries Heidema start in juli als commissaris van de koning in Overijssel. “We feliciteren Andries met zijn nieuwe functie en danken hem uiteraard ook zijn inzet.” aldus Marianne Heerema. Naar een opvolger wordt nog gezocht.

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter