Provincie lanceert promotievideo Waterrijk Limburg

http://waterrecreatie%20limburg
12 juli 2018  Laatste update: 15 maart 2023

De provincie Limburg heeft een nieuwe video gelanceerd om de verschillende mogelijkheden voor waterrecreatie in die provincie te promoten. De video toont hoe enkele Limburgse ondernemers inspelen op de waterrijke mogelijkheden van de provincie.

Waterrecreatie Limburg

Waterrecreatie is een belangrijk speerpunt voor de versterking van het Limburgse toerisme. De sector is met een omzet van 4 miljard euro belangrijk voor de regio. Windsurfen op de Oolderplas, raften op de Maas, duiken in de Boschmolenplas of relaxen aan een dagstrand met zicht op een van de hoogste fonteinen van Europa. Het zijn maar enkele voorbeelden van de vele wateractiviteiten die Limburg biedt.

Ontwikkeling waterrecreatie

Om de mogelijkheden voor waterrecreatie verder te ontwikkelen en de kwaliteit te behouden ontwikkelde de provincie diverse programma’s.Hoe enkele Limburgse ondernemers inspelen op de waterrijke mogelijkheden van de provincie Limburg, is te zien in onderstaande video.

Op de pagina Gastvrij Limburg is meer informatie te vinden over hoe de provincie ondernemers ondersteunt bij de verdere ontwikkeling van recreatie en toerisme in de provincie.

Lees ook: Provincie Limburg investeert half miljoen euro in ‘nautische boulevard Wessem’

Vorig artikel Volgend artikel