GIS-specialist Anne Faber begonnen bij Waterrecreatie Nederland

http://waterrecreatie-nederland-werfkade2-amsterdam
30 augustus 2018  Laatste update: 15 maart 2023

Per 1 augustus 2018 is Anne Faber als GIS-specialist begonnen bij Waterrecreatie Nederland. Daarnaast zal zij het bureau ondersteunen op verschillende projecten. Faber volgt Bram Koehoorn op, die vanaf september als GIS-specialist bij de Provincie Noord-Holland aan de slag gaat.

Uitbouwen

“De afgelopen jaren hebben wij met de inzet van Bram stappen gemaakt in het opbouwen van een waterrecreatie geo-informatiesysteem. Met de komst van Anne kunnen wij onze werkzaamheden op het gebied van geo-informatie en digitalisering verder uitbouwen”, vertelt Marleen Maarleveld, directeur van Stichting Waterrecreatie.

Sociale Geografie en Planologie

anne faberAnne Faber volgde de bachelor Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Amsterdam, inclusief een specialisatie Water- and Disastermanagement aan de University of New South Wales in Sydney, Australië. “Van jongs af aan ben ik altijd op en rond het water geweest, vandaar dat de afstudeerrichting watermanagement niet een vreemde keuze was” vertelt Anne. “Tijdens mijn afstudeeronderzoek voor mijn bachelor onderzocht ik de verschillen in watergerelateerde adaptatiestrategieën tussen Amsterdam en Rotterdam, en hoe deze mogelijke verschillen te wijten waren aan onder andere de planologische geschiedenis van beide steden.”

Vorig artikel Volgend artikel
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter